Occasion auto's

Wilt u graag een tweedehands auto kopen? Autobedrijf Peters Auto's en Campers heeft jarenlange ervaring in de occasionbranche en helpt u graag. Bekijk direct het uitgebreide aanbod auto occasions van Peters Auto's en Campers en vind uw droomauto!

Tweedehands autodealer

Bosch Car Service Peters Auto’s en Campers is een tweedehands autodealer gevestigd in Ysselsteyn, Limburg en helpt klanten in heel Nederland. We hebben een uitgebreid aanbod aan auto occasions en gaan met passie op zoek naar een tweedehands auto die het beste bij u past.

Daarvoor gaan we net een stap verder dan andere autobedrijven. We zijn namelijk gespecialiseerd in het inkopen van auto’s in zowel Nederland als het buitenland. Geïmporteerde auto’s hebben vaak extra voordelen, waaronder lagere kilometerstanden, een motor met meer vermogen of een luxueuze uitstraling. Daarom limiteren we onszelf niet alleen tot de Nederlandse markt. Bovendien heeft Bosch Car Service Peters Auto’s en Campers veel ervaring op de inkoopmarkt en hierdoor kunnen we occasions aanbieden voor scherpe prijzen.

Occasions in alle soorten en maten

Een tweedehands auto kopen doet u niet zomaar. Het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken en u goed te laten adviseren. De specialisten van Bosch Car Service Peters Auto’s en Campers ondersteunen u bij het maken van een keuze.

Bij Bosch Car Service Peters Auto’s en Campers vindt u occasions in alle soorten en maten. Wilt u graag een compacte tweedehands auto of gaat u voor een grotere variant? Handmatig schakelen of liever een automaat? Alles is mogelijk. We bieden veel verschillende merken en modellen aan, waaronder de volgende occasions:

  • BMW occasions
  • Audi occasions
  • Volvo occasions
  • Mercedes occasions
  • Volkswagen occasions
  • Opel occasions
  • Peugeot occasions
  • Kia occasions

Contact

Heeft u uw droomauto gevonden op onze website? Dat is goed om te horen! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wilt u graag langskomen in onze verwarmde showroom? U bent van harte welkom bij ons autobedrijf in Ysselsteyn, Limburg.

 

Bosch Car Service Peters Auto’s en Campers doet alles onder één dak. U kunt bij ons terecht voor alles omtrent uw auto. Niet alleen het kopen van een tweedehands auto is mogelijk, ook voor onderhoud en reparatie staan we voor u klaar. Wij zijn een BOVAG-gecertificeerd autobedrijf, waardoor u bent verzekerd van een uitstekende service.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen